Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΕΛΑΦΡΩΣ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΟΚ

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι ο «Δικέφαλος» κατέκτησε νταμπλ και αήττητο επειδή ποτέ δεν μπήκε στον φαύλο κύκλο της επικοινωνιακής τοξικότητας.

Σίγουρος ότι η τοξικότητα δεν θα επηρεάσει τα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του «Δικεφάλου» υποστήριξε ότι υπάρχει μια τάση αποδόμησης του συστήματος του βιντεοδιαιτητή τονίζοντας ότι η κυβέρνηση κινείται σε ρηχά νερά στο θέμα του αθλητισμού και διαθέτει μια ατζέντα χωρίς κάποιο μεγαλόπνοο σχέδιο.

Τέλος ο επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι το νταμπλ και το αήττητο κατακτήθηκαν επειδή δεν σκέφτηκαν ποτέ να μπουν στον φαύλο κύκλο της τοξικότητας στο χώρο της επικοινωνίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κυριάκος:

Για το εάν υπάρχεi βελτίωση: «Δεν υπάρχει βελτίωση. Ενώ υπάρχουν όλα τα εφόδια γαι να βλέπουμε ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό υπάρχει ένα κλίμα τοξικότητας».

Για το VAR: «Και πριν εφαρμοστεί είχα αντιμετωπίσει μια δυσπιστία. Υπάρχει μια τάση αποδόμησης καθώς μειώνει τα λάθη. Σκεφτείτε το φετινό πρωτάθλημα χωρίς αυτό τι κουβέντα θα είχαμε μετά από τόσες αμφισβητούμενες φάσεις τα τελευταία λεπτά».

Για τον Αυγενάκη: «Είναι ρηχά τα νερά. Τίτλους σε ατζέντα που δεν έχει μεγαλόπνοο σχέδιο. Είναι ένα μεγάλο φάουλ, δεν γνωρίσει τα ζητήματα σε βάθος και στέκεται σε επιχειρηματολογία. Χωρίς πολιτική προστασία το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Ωστόσο, συγκεκριμένοι ξεφεύγουν και δεν τιμωρούνται ποτέ. Έτσι ακολουθούν και άλλοι το παράδειγμα τους.

Έλεγα και στο παρελθόν ότι παρακαλώ ο αθλητικός εισαγγελέας να με καλέσει εμένα πρώτα. Γεμίζουμε τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο δεν ακολουθούσα τέτοιου είδους τακτική, είχα την πίεση να γίνω πιο δυναμικός γιατί ο Ολυμπιακός που ακολουθούσε την συγκεκριμένη τακτική έπαιρνε τα πρωταθλήματα. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε και εμείς.

Ωστόσο, εμείς δεν ακολουθήσαμε αυτήν την τακτική. Το νταμπλ και το αήττητο το πήραμε γιατί δεν λειτουργήσαμε έτσι. Είχαμε αποφασίσει να κλείσουμε τα αυτιά μας. Ένδειξη αδυναμίας για μένα οι διαμαρτυρίες. Μπορεί να κερδίσεις μια βραδιά αλλά σε βάθος χρόνου δεν θα κερδίσεις τίποτα».

Για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και εάν επηρεαστούν από την επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθούν οι δύο σύλλογοι: «Έχω την αίσθηση ότι στα παιχνίδια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν θα δούμε αποτελέσματα τοξικότητας. Φυσικά ο ΠΑΟΚ θα απαντάει όταν χρειάζεται αλλά δεν προκαλεί. Δεν θα δούμε το παραμικρό εκεί. Την τοξικότητα και το φόβο ορισμένων θα τα δούμε σε άλλα παιχνίδια».

Για τον φετινό τίτλο: «Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Δεν προκαλεί τον εκνευρισμό η απώλεια βαθμών αυτών που είχε γιατί απλά υπάρχουν και τα play-off. Ο ΠΑΟΚ είναι ο διεκδικητής του πρωταθλήματος και ελαφρώς το φαβορί καθώς διαθέτει ένα καλό υλικό και έναν προπονητής που κρατά ενεργούς όλους τους παίκτες».

Για το ΚΙΝΑΛ: «Είμαστε σε περίοδο που ήταν ο ΠΑΟΚ το 2010 και αναζητούμε την στρατηγική που θα μας φέρει στην κορυφή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ