Skip to main content

Κυριάκος: Ιδανική η συγκυρία σήμερα για το Κίνημα Αλλαγής

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κομματικών συνεργασιών και συγκυβερνήσεως ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως «αισθάνομαι άβολα με την ιδέα της συγκυβέρνησης».

Η πολιτική είναι η εθνική Ελλάδος στη ζωή ενός ανθρώπου, δήλωσε στο radio North 98 ο υποψήφιος βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής Κυριάκος Κυριάκος.

Ο κ. Κυριάκος ανέφερε πως «η συγκυρία σήμερα για το ΚΙΝΑΛ είναι η ιδανική συγκυρία, καθώς έχει την ευκαιρία να καθαρίσει ποιοτικά τη βάση του. Να είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που θα στείλει στη βάση του».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κομματικών συνεργασιών και συγκυβερνήσεως ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε «είμαι υπέρ των συνεργασιών, αλλά συνεργασίες δε σημαίνουν κατ΄ανάγκη συγκυβερνήσεις. Προσωπικά αισθάνομαι άβολα με την ιδέα της συγκυβέρνησης».

Απαντώντας σε ερώτημα για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η ενασχόληση του με το επικοινωνιακό κομμάτι της ομάδας του ΠΑΟΚ για πολλά έτη και ενδεχόμενη οπαδοποίηση της ψήφου, ο κ. Κυριάκος απάντησε «θέλω να εκτιμηθεί αυτό που έκανα στη δουλειά μου και είναι μεγάλη μου τιμή και υπερηφάνεια που είναι ο ΠΑΟΚ. Δε μιλάμε για οπαδοποίηση της ψήφου, μιλάμε για εκτίμηση μιας δουλειάς που είχε προβολή και χαίρομαι για αυτό».