Skip to main content

Κυριάκος Κυριάκος: «Δεν μπορεί να υπάρξει νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ»

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ΑΣΟΕΕ ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος υποστήριξε ότι ήταν πολύ σωστή η επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ

«Δεν έχει τεθεί ζήτημα αλλαγής προέδρου, υπάρχει ομόφωνη απόφαση ότι το ΚΙΝΑΛ είναι είναι ο νέος φορέας, οποίος με βασικό πυλώνα το ΠΑΣΟΚ, θα είναι το κεντρικό πολιτικό όχημα του χώρου. Χρειαζόταν μια καταστατική προσαρμογή του ΠΑΣΟΚ στις ανάγκες του ΚΙΝΑΛ, διότι όλες οι υπόλοιπες προτάσεις που ακούω πατάνε πάνω σε έναν κομματικό πατριωτισμό, έναν εσωτερικό λαϊκισμό, αλλά δυστυχώς για πολλούς λόγους δεν μπορεί να υπάρξει νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ».

Τα παραπάνω ανέφερε ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ΑΣΟΕΕ, υποστήριξε ότι «ήταν πολύ σωστή η επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ, όμως έχουν ενεργοποιηθεί συντηρητικά αντανακλαστικά από τη Κυβέρνηση και αυτό με ανησυχεί περισσότερο, καθώς χαϊδεύει τα αυτιά του ακροατηρίου της, όσο ο αρχηγός της παίζει το κεντρώο παιχνίδι».

Πρόσθεσε δε ότι «η αποδοχή μιας εντεινόμενης αστυνομοκρατίας από πολύ κόσμο, αποτελεί… δώρο που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ. με την στάση του τα προηγούμενα χρόνια».