Skip to main content

Κυριάκος: Όλοι θέλουμε τελικό με κόσμο, αναμένουμε την απόφαση (vid)

Την πρόθεση όλων των εμπλεκομένων να διεξαχθεί με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Την πρόθεση του ΠΑΟΚ να διεξαχθεί κανονικά με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου της 11ης Μαΐου, αν όμως υπάρξει απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών, να αλλάξει η έδρα, εξέφρασε εκ νέου ο διευθυντής επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους.

«Έγινε μία πρώτη σύσκεψη λίγο νεφελώδης, υπό την έννοια ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη πρόθεση από την Πολιτεία για το πώς μπορέι να γίνει αυτός ο τελικός. Το ευχάριστο είναι ότι η Ομοσπονδία, οι ομάδες και ο υπερσύμβουλος ο κ.Φούσεκ ότι το αυτονόητο είναι οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, μία πολύ μεγάλη διοργάνωση, πρέπει να γίνονται όπως σε όλα τα προηγμένα ποδοσφαιρικά κράτη με κόσμο. Αυτό θέλουμε όλοι και σε αυτή την κατεύθυνση είναι και οι δικές μας προσπάθειες ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να συντονίσουμε, να οργανώσουμε και να δούμε έναν τελικό όπως πρέπει να είναι όλοι οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας», ανέφερε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για το αν ειπώθηκε από την αστυνομία το ενδεχόμενο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός, είπε: «Όχι δεν ειπώθηκε αυτό. Ειπώθηκε όπως όλοι μας ζούμε σε μία κοινωνία που τρέφεται από διαρροές, φαίνεται ότι υπάρχει μία τέτοια τάση, όμως η αστυνομία προφανώς δεν μπορεί να πάρει θέση χωρίς εξουσιοδότηση. Ειπώθηκε από όλους εμάς ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν αποδεκτό, όμορφο και τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας, σημείωσε: «Εμείς θέσαμε ένα απλό θέμα που άπτεται της κοινής λογικής. Η προκήρυξη λέει ΟΑΚΑ, έλεγε βέβαια και 18 Μαΐου και με σύμφωνη γνώμη όλων έγινε 11 Μαΐου. Αλλά εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις κόσμου, ασφάλειας, όπως υποτίθεται ότι πληροί το ΟΑΚΑ ως ασφαλέστερο θεωρητικά γήπεδο της χώρας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητήσουμε αλλαγή. Σε περίπτωση όμως που μπούμε σε μία λογική κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς τον κόσμο μας, άρα στην ουσία κάτι που εξουδετερώνει το πλεονέκτημα της ΑΕΚ που είναι η γηπεδούχος ομάδα, ε να μην πάμε και στη λογική να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου χωρίς φιλάθλους. Να βρεθεί ένα γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις να διεξαχθεί ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, που, σας λέω και πάλι, είναι το απευκταίο σενάριο. Είναι κάτι που όλοι οι φορείς, οι ομάδες, όλοι όσοι συζητάνε γι' αυτόν τον τελικό, δεν θέλουν να γίνει».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: SDNA.gr