Skip to main content

Κυριάκος:Η ΔΕΘ συνεισφέρει σημαντικά στην εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Α' Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους εργαζομένων της εταιρείας.

Για το παρόν, το μέλλον αλλά και τις θετικές επιδόσεις του διεθνούς εκθεσιακού φορέα της Θεσσαλονίκης συζήτησε με την διοίκηση της ΔΕΘ- HELEXPO Α.Ε. κατά τη σημερινή του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριάκος.

Στη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ, Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Αλέξης Τσαξιρλής και εκπρόσωποι των εργαζομένων συζητήθηκε μεταξύ άλλων η ανοδική πορεία της ΔΕΘ- HELEXPO που είναι  σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη και την ανάπτυξη της πόλης.

Η διοίκηση της ΔΕΘ- HELEXPO, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ενημέρωσε τον κ. Κυριάκο για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το σχέδιο ανάπλασης του διεθνούς εκθεσιακού φορέα. Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής συνεχάρη διοίκηση και εργαζόμενους για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει τα τελευταία χρόνια. «Συζητήσαμε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της ΔΕΘ και τα σχέδια ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου. Η ΔΕΘ αποτελεί έναν θεσμό για την Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει σημαντικά στην εξωστρέφεια της πόλης και ενισχύει τόσο με την Γενική Έκθεση όσο και με τις κλαδικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου το τοπικό ΑΕΠ» σημείωσε ο κ. Κυριάκος. Όπως είπε στόχος του Κινήματος Αλλαγής αλλά και του ιδίου είναι η ΔΕΘ- HELEXPO να ενισχυθεί και το έργο της να προβληθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να γίνει ακόμα πιο ελκυστική για εμπόρους και επισκέπτες όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.