Skip to main content

Κυρίαρχος ο Άρης στο Βικελίδης, νίκησε τον Ιωνικό με 1-0 χάνοντας σωρεία ευκαιριών

Η ομάδα του Μάντζιου δημιούργησε εννέα ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, κάτι που έγινε στο δεύτερο μέρος.

Μπορεί η νίκη να ήρθε με το φτωχό 1-0, ωστόσο ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης με τον Ιωνικό, μην επιτρέποντας τους Νικαιώτες να διεκδικήσουν κάτι από το αποψινό ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Άκη Μάντζιου απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πιέζοντας τους αντιπάλους τους φτάνοντας στις 9 τελικές από όπου οι έξι έφτασαν στην εστία.

Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του Ιτούρμπε στο 40’, με τον Παραγουανό να περνά τον Χουτεσιώτη σε τετ α τετ αλλά το πλασέ του κόπηκε πάνω στη γραμμή από τον Μύγα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ ήρθε άμεσα όταν ο Μαντσίνι κέρδισε καθαρό πέναλτι έχοντας ανατραπεί από τον Μύγα, με τον Καμαρά να νικά τον τερματοφύλακα του Ιωνικού από τα 11 βήματα στο 47’.

Οι Κίτρινοι στη συνέχεια πίεσαν τους φιλοξενούμενους για ένα δεύτερο γκολ, χάνοντας καλές ευκαιρίες, ωστόσο ο Χουτεσιώτης ήταν σε καλή μέρα.

Πλέον η ομάδα του Άκη Μάντζιου ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την Πέμπτη για την φάση των 16 του Κυπέλλου.