Skip to main content

Κυρίζιδης για κυκλοφοριακό: Η πόλη δεν μπορεί να το ζει άλλο αυτό

Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε την ελπίδα του έστω τα μισά από αυτά που εξαγγέλθηκαν στην ημερίδα για το κυκλοφοριακό να γίνουν πράξη σύντομα.
Την τοποθέτησή του για το κυκλοφοριακό ζήτημα εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης μιλώντας στο πλαίσιο της Voria.gr με τίτλο «Κυκλοφοριακό Θεσσαλονίκης και αστικές συγκοινωνίες: Δημιουργώντας τις συνθήκες για βιώσιμη κινητικότητα και οικονομική ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής. 
 
«Ακούσαμε πάρα πολλά, πολιτικές εξαγγελίες από τους ιθύνοντες, από τους προέδρους των νομικών προσώπων. Ας ελπίσουμε ότι έστω τα μισά από αυτά θα γίνουν πράξη τους επόμενους μήνες γιατί η Θεσσαλονίκη σίγουρα δεν μπορεί να βιώνει για περισσότερο καιρό αυτή την κατάσταση», τόνισε ο κ.Κυριζίδης. 
 
Μάλιστα πρόσθεσε πως ο δήμος θεσσαλονίκης πρέπει να είναι το βασικό γρανάζι και πως η επόμενη διοικητική αρχή πρέπει να πιέσει, να οργανώσει, να σχεδιάσει και κυρίως να ζητήσει από την κεντρική εξουσία όλα αυτά να λάβουν ένα τέλος και για τις αστικές συγκοινωνίες, και για το μετρό αλλά και να ζητήσει να σχεδιαστεί ένα καλύτερο μέλλον για τους Θεσσαλονικείς.