Skip to main content

Κυριζίδης: «Όχι» σε πρόταση Μπουτάρη για μίτινγκ με στόχο κοινό μέτωπο

Έντονη κινητικότητα του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, στον δρόμο για τις δημοτικές εκλογές - προχωρεί σε στελέχωση του ψηφοδελτίου

Πρόταση του Γιάννη Μπουτάρη για «μάζωξη όσων ενδιαφέρονται για δημιουργία κοινού μετώπου» αρνήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, στη συνάντηση των δύο ανδρών την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον συνδυασμό, η κινητικότητα του κ. Κυριζίδη τις τελευταίες ημέρες ήταν έντονη, στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές. Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε το συνέδριο του ομίλου προβληματισμού Παρέμβαση, έναν όμιλο που είχε την τιμή να επιμεληθεί την αναγνώρισή του στο ειρηνοδικείο ως δικηγόρος.

Την Πέμπτη το μεσημέρι επισκέφτηκε το μηχανουργείο και τον σταθμό μεταφόρτωσης της καθαριότητας του Δήμου και συζήτησε με τους εργαζομένους. Το βράδυ αργά επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο και αφού άκουσε τα προβλήματα της βραδινής βάρδιας από τους εργαζομένους έγινε συζήτηση για να βρεθούν λύσεις.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, «το Σάββατο και η Κυριακή ήταν αφιερωμένη σε μια ιδιαίτερα αγαπητή ομάδα παιδιών. Επισκέφτηκε τον σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδος, εκεί με πολύ χαρά συζήτησε με τους υπευθύνους και τα παιδιά. Άκουσε για το έργο του συλλόγου και τα προβλήματα».



«Αν και οι εκλογές είναι τον Μάιο του 2019 ο Μάκης Κυριζίδης πιστός στον οδικό χάρτη της υποψηφιότητάς του καθημερινά ακολουθεί τον σχεδιασμό της υποψηφιότητάς του με καθημερινές χρήσιμες συναντήσεις σε όλη την πόλη», αναφέρεται.

Παράλληλα, ο κ. Κυριζίδης προχωρεί σε στελέχωση του ψηφοδελτίου του «Θεσσαλονίκη Θετικά», τόσο στα δημοτικά διαμερίσματα όσο και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.