Skip to main content

Κυριζίδης σε Μπουτάρη: Έχεις ακόμα 17 ημέρες να υπογράψεις ό,τι θες

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά» επέκρινε τον απερχόμενο δήμαρχο για την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας.

Την υπογραφή του απερχόμενου δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη για την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας και τις αντιδράσεις του για την τοποθέτηση του εκλεγμένου δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, σχολίασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά» Μάκης Κυριζίδης.

«Σε ένα παράλληλο αυτοδιοικητικό σύμπαν, ένας Δήμαρχος και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες της θητείας του, μεταξύ άλλων υπογράφει σύμβαση για έργο (που ο νεοκλεγείς Δήμαρχος και η μισή πόλη διαφωνεί)» έγραψε ο κ. Κυριζίδης και συνέχισε:

«Έργο που θα δημιουργήσει τεράστια κυκλοφοριακά ζητήματα στο κέντρο της πόλης που σχεδόν δεν έχει αστικές συγκοινωνίες, χωρίς καμία πρόβλεψη.

Το έργο μάλιστα είναι προϊόν δανείου, το οποίο θα αποπληρώνει ο Δήμος τα επόμενα 30 χρόνια.

Το έργο θα ξεκινήσει αφού αποχωρήσει αυτός.

Απορεί κιόλας γιατί αντιδρούν αυτοί που θα πρέπει να υλοποιήσουν το έργο, αυτοί που θα κληθούν να αποπληρώσουν το δάνειο, αυτοί που εκλέχτηκαν δηλώνοντας προεκλογικά ότι είναι κάθετα αντίθετοι στο εν λόγω έργο.

Έ λοιπόν μόνο στη Θεσσαλονίκη γίνονται αυτά!

Υ.Γ. Έχεις ακόμη 17 ημέρες Δήμαρχε να υπογράψεις όλα αυτά που 9 χρόνια είχες στο συρτάρι: τελεφερίκ, αερόστατα, να πεζοδρομήσεις την Τσιμισκή κτλ...

Λεφτά από το δάνειο υπάρχουν» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Κυριζίδη.