Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΚΥΡΙΖΙΔΗΣ: ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου με τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλη Γεράνη.

Στην ανάγκη ορθής ανακύκλωσης από κάθε δημότη ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη μια κοινωνία μηδενικών αποβλήτων, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη Θετικά, Μάκης Κυριζίδης, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλη Γεράνη.

Ο κ. Κυριζίδης ενημερώθηκε εκτενώς για τη νέα αντίληψη διαχείρισης των αστικών αποβλήτων, την ασφυξία που δημιουργούν στους ΧΥΤΑ τα οργανικά υλικά, αλλά και για τον μη ορθό διαχωρισμό υλικών από τους πολίτες που ουσιαστικά αχρηστεύει τους μπλε κάδους. 

«Η καθαριότητα και η ανακύκλωση βρίσκονται στην καρδιά του προγράμματός μας. Στόχος μας είναι η αλλαγή νοοτροπίας του δημότη, ώστε, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις από τη δημοτική αρχή, να έχουμε την πιο καθαρή, την πιο όμορφη πόλη. Βάση της ορθής λειτουργίας της ανακύκλωσης είναι ότι η διαλογή πρέπει να γίνεται στην πηγή. Και η πρώτη πηγή είναι τα σπίτια μας», είπε ο Μ. Κυριζίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ