Skip to main content

Κυριζίδης: Στον αυτόματο πιλότο η καθαριότητα του δήμου

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων οι ευθύνες για την έλλειψη ανταλλακτικών είναι μεγάλες, τόνισε ο κ. Κυριζίδης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά» επισκέφθηκε το Μηχανουργείο & το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης για να συζητήσει με τους εργαζομένους την κατάσταση στην καθαριότητα, τα προβλήματά τους (ΜΑΠ, υπερωρίες, ανταλλακτικά, διαγωνισμοί, απαξίωση κτλ) αλλά και τις θέσεις του συνδυασμού για την καθαριότητα και την λειτουργία της, την επόμενη μέρα.

«Η καθαριότητα δυστυχώς δουλεύει στον αυτόματο πιλότο. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων οι ευθύνες για την έλλειψη ανταλλακτικών, απαξίωση της υπηρεσίας, απουσία εκπαίδευσης στις νέες τεχνολογίες, έλλειψη ΜΑΠ και τεράστιες καθυστερήσεις των διαγωνισμών είναι μεγάλες για την απερχομένη διοίκηση. Εμείς ως Θεσσαλονίκη Θετικά, έχουμε σαφές και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για την βελτίωση όλων των παθογενειών και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της καθαριότητας που θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας αλλά κυρίως θα έχει αντίκτυπο στους συνδημότες σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Καθημερινότητα ο στόχος μας και προτεραιότητα μια καθαρή Θεσσαλονίκη», τονίζει.