Skip to main content

Κυριζίδης: Θα ψηφίσω Μπενσασών - Ο δήμος πρέπει να έχει συνέχεια

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε πως θα στηρίξει την πρόταση Μπουτάρη ψηφίζοντας για πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου τον Σίμο Μπενσασσών.
Τις σημερινές σημερινές αρχαιρεσίες νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης αναφέροντας πως είχε προειδοποιήσει για κίνδυνο ακυβερνησίας στον δήμο μετά την ανακοίνωση Μπουτάρη να μην βάλει εκ νέου υποψηφιότητα. 

«Από την πρώτη μέρα που ο κόσμος της Θεσσαλονίκης με επέλεξε ως δημοτικό σύμβουλο προσπάθησα να είμαι χρήσιμος ασκώντας επικοδομητικά το ρόλο μου. Η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη απέτυχε. Είχα επισημάνει ότι μετά την απόφαση του δημάρχου να μην είναι ξανά υποψήφιος υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας στον δήμο. Η εξέλιξη της παραίτησης της προέδρου αλλά και οι συνεχείς αποστάσεις συμβούλων, αυξάνει τον κίνδυνο αυτό», σημειώνει. 

Προσθέτει, μάλιστα, πως είναι σίγουρο ότι η ψηφοφορία για ανάδειξη προέδρου δύναται να γίνει πεδίο ξεκαθαρίσματος των εσωτερικών προβλημάτων της Πρωτοβουλίας.
 
«Η πόλη όμως δε φταίει. Ο Δήμος πρέπει να έχει συνέχεια.Τα προβλήματα δεν περιμένουν», υπογράμμισε συμπληρώνοντας πως για όλους αυτούς τους λόγους η παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά» μαζί με την κ. Αβραμίδου και τον κ. Ράπτη θα στηρίξει την πρόταση του δημάρχου για πρόεδρο τον κ. Σίμο Μπενσασσών, ως ελάχιστη συμβολή για τη συνέχεια της λειτουργίας του δήμου.
 
«Τα εσωτερικά προβλήματα  της πρωτοβουλίας δεν πρέπει και δεν αφορούν την καθημερινότητα της πόλης μας. Ας προσπαθήσουμε, όλοι από το ρόλο που κληθήκαμε, να τελειώσει αυτή η καταστροφική θητεία για την πόλη μας με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες», καταλήγει ο κ.Κυριζίδης.