Skip to main content

Κυρίζογλου: Μόνο οι τυφλωμένοι από εμπάθεια δεν βλέπουν το έργο μας

Ο κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε την τρέχουσα δημοτική περίοδο και παρουσίασε το νέο πρόγραμμα της περιόδου 2019-2023.

Μήνυμα νίκης έστειλε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου κατά την αποψινή κεντρική προεκλογική του ομιλία στους Αμπελόκηπους στην αυλή του 1ου δημοτικού σχολείου.

Ο κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο και παρουσίασε το νέο πρόγραμμα της Δημοτικής περιόδου 2019-2023.

«Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της πόλωσης και της κομματικής αντιπαράθεσης των ευρωεκλογών. Κλείστε τ’ αυτιά σας σ’ αυτούς που χρησιμοποιούν χυδαία την ηλεκτρονική βία, τα τρολαρίσματα στο διαδίκτυο και δείχνουν την πολιτική τους αγένεια και απρέπεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίζογλου για να προσθέσει:

«Γυρίστε την πλάτη σ’ αυτούς που ενώ είναι μόνιμοι κάτοικοι Κορδελιού και Πολίχνης θέλουν να γίνουν δήμαρχοι στο δήμο μας αλλά και σ’ αυτούς που έχουν καταρτίσει ψηφοδέλτια με υποψήφιους από όλη την Ελλάδα. Που δεν είναι ούτε κάτοικοι ούτε δημότες του δήμου μας. Σκεφθείτε αυτοδιοικητικά για το καλό του τόπου μας. Γνωριζόμαστε καλά. Ζητάμε να μας κρίνετε με βάση το έργο μας και το πρόγραμμά μας. Αυτό το έργο που σας παρουσίασα. Που είναι πραγματικότητα. Που φαίνεται και το βλέπετε. Μόνον όσοι είναι τυφλωμένοι από την εμπάθεια δεν μπορούν γιατί δεν θέλουν να δουν. Μιλάμε με το έργο μας. Μαζί συνεχίζουμε. Αξίζει να συμμετέχετε», είπε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της ομιλίας ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης ανακοίνωσε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ακολουθήσε συναυλία από τους Μούτσο Στέλιο (πλήκτρα), Πεκερίδη Παναγιώτη (Μπουζούκι), Μπακάλη Χρήστο (Κλαρίνο), Ρώσση Ανδρέα (κιθάρα) και Χατζηγεωργίου Χριστίνα (τραγούδι).