Skip to main content

Κυρίζογλου σε ΣΥΡΙΖΑ για τον Ιερό Λόχο: Άθλια παραχάραξη της αλήθειας

Απάντηση του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το θέμα του Ιερού Λόχου.

Απάντηση στις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της παραχώρησης του κινηματοθεάτρου «ΆΣΤΡΟΝ» στον Ιερό Λόχο δίνει ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.

Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για άθλια παραχάραξη της αλήθειας. «Δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων από αυτούς που διακρίνονται για την αριστερόστροφη, αντιδημοκρατική και καθεστωτική νοοτροπία», τονίζει.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης:

…Βρε καλώς τα τα παιδιά… Καιρό είχαν να εκδηλώσουν την «αγάπη» τους στο πρόσωπό μου... Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και οι τοπικοί πληροφοριοδότες τους παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στην άθλια παραχάραξη της αλήθειας. Σε όλη την πορεία μου, την οποία γνωρίζουν οι πολίτες, έχω αποδείξει και τη δημοκρατική μου συμπεριφορά και το δημοκρατικό μου ήθος. Δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων από αυτούς που διακρίνονται για την αριστερόστροφη, αντιδημοκρατική και καθεστωτική νοοτροπία και συμπεριφορά τους. Από αυτούς, οι οποίοι εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και έχουν διαπράξει τις μεγαλύτερες κυβιστήσεις του αιώνα.