Skip to main content

Κυβερνητικές πηγές: Έγνοια του Τσίπρα να αντιπολιτευθεί τον Μητσοτάκη

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν τη σημερινή δήλωση του αρχηγού της αξιωματική αντιπολίτευσης για την επίκαιρη ερώτησή του για τα εργασιακά.

«Ο κ. Τσίπρας γκρινιάζει πάλι, αυτή τη φορά επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν πήγε σήμερα στη Βουλή να του απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε την Τρίτη» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για τη σημερινή δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την ερώτηση για τα εργασιακά.

«Έπρεπε λοιπόν κατά τον κ. Τσίπρα ο πρωθυπουργός να ακυρώσει την προγραμματισμένη ομιλία του στις 9.30 για το Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027. Ίσως έπρεπε να αναβάλει την προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία του με την καγκελάριο Μέρκελ στις 11.00. Πιθανόν θα έπρεπε να ματαιώσει την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στις 12.15 ή να αφήσει να περιμένει τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ στις 13.00 στη Βουλή. Θα μπορούσε ίσως να ακυρωθεί και το ραντεβού του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά στις 14.00, για το μεταναστευτικό» συνεχίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

Και προσθέτουν: «Αντιλαμβανόμαστε ότι η καθημερινή έγνοια του κ. Τσίπρα όταν ξυπνάει είναι να πει κάτι για να αντιπολιτευθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός έχει πρώτη έγνοια τις επείγουσες ανάγκες της χώρας. Ας κάνει λίγη υπομονή ο κ. Τσίπρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τακτικός στα μηνιαία ραντεβού του στην «Ώρα του Πρωθυπουργού». Στις 31 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει να βρίσκεται στη Βουλή για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις. Στο μεταξύ, ο κ. Τσίπρας έχει τον χρόνο να σκεφθεί μήπως πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που αντιπολιτεύεται».