Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ

Η αποστολή θα μεταβεί με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος και θα προσεγγίσει στις 8:30 την περιοχή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και στις 10:45 τη Θάσο

Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, μεταβαίνει αύριο το πρωί στις πληγείσες περιοχές από τα πλημμυρικά φαινόμενα του τελευταίου εικοσιτετραώρου στην Χαλκιδική και στην Θάσο με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μαζί τους μεταβαίνουν, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γεώργιος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κώστας Μπαγινέτας και ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

Η αποστολή θα μεταβεί με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος και θα προσεγγίσει στις 8:30 την περιοχή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής (Δημοτικό Γήπεδο) και στις 10:45 την νήσο Θάσο (Γήπεδο Λιμένα).

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ώρες η Ολυμπιάδα και η Θάσος έχουν βρεθεί στο έλεος της κακοκαιρίας, με τις δύο περιοχές να καταγράφουν σημαντικές καταστροφές (δείτε εδώ και εδώ).

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν κηρύξει περιοχές της Θάσου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ