Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022
x

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΥΡΙΔΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Την περασμένη Τρίτη και ενώ πλήθαιναν οι καταγγελίες για τα όσα διαδραματίζονταν στις δομές της Κιβωτού, πρώην στέλεχος άδειασε τραπεζική θυρίδα

Με τις καταγγελίες να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδα για ακραίες συμπεριφορές ακόμα και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που διέμεναν στις δομές της ΜΚΟ, ερωτήματα προκαλούν οι ενέργειες στελεχών της Κιβωτού.

Μια νέα πληροφορία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρει ότι πρώην στέλεχος της «Κιβωτού» μετέβη κάτω από απόλυτη μυστικότητα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας και άδειασε τραπεζική θυρίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό φέρεται να λαμβάνει χώρα την Τρίτη και ενώ «φουντώνει» η έρευνα για την ΜΚΟ όσον αφορά ύποπτες οικονομικές συναλλαγές.

Κατά το δημοσίευμα στο ίδιο πιστωτικό ίδρυμα φαίνεται να διατηρούνταν λογαριασμός της Κιβωτού του Κόσμου ύψους 2.000.000 ευρώ.

Για την συγκεκριμένη εξέλιξη ενημερώθηκαν, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη αλλά και κατόπιν οι ελεγκτές της Επιτροπής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, που κάνουν έρευνες στα οικονομικά της ΜΚΟ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ