Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί την πανδημία για να γενικεύσει την καταστολή των λαϊκών ελευθεριών

Αντιδημοκρατική χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την απόφαση για απαγόρευση συναθροίσεων αύριο Κυριακή, ημέρα της επετείου δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί την πανδημία για να γενικεύσει την καταστολή των λαϊκών ελευθεριών.

«Η κυβέρνηση, μετά το κρεσέντο καταστολής τις ημέρες του εορτασμού του Πολυτεχνείου, επιλέγει ξανά το δρόμο του αυταρχισμού, αλλά και της αυτογελοιοποίησης, μέσα από την αντιδημοκρατική απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων, σε όλη την Επικράτεια» σχολιάζει το ΚΚΕ.

Και προσθέτει: «Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την προστασία του λαού από την πανδημία, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τα πεπραγμένα της στο κομμάτι της δημόσιας υγείας, αλλά για το πως θα χρησιμοποιήσει την πανδημία ως ευκαιρία για την μονιμοποίηση τέτοιων απαράδεκτων απαγορεύσεων, για τη γενίκευση της καταστολής και της περιστολής λαϊκών ελευθεριών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ