Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΚΚΕ: H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΠΑΠΠΑ

Οι δικαιολογίες που επικαλείται η κυβέρνηση, την εκθέτουν ακόμα περισσότερο για τη μη σύλληψη του ναζιστή Χρήστου Παππά» τόνισε το ΚΚΕ σε σχόλιο του.

«Η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη για τη μη σύλληψη του καταδικασμένου για διεύθυνση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Χρ. Πάππα. Οι δικαιολογίες που επικαλείται η κυβέρνηση, σερβιρισμένες μάλιστα με μπόλικους γελοίους επιθετικούς προσδιορισμούς, την εκθέτουν ακόμα περισσότερο» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τη μη σύλληψη του ναζιστή Χρήστου Παππά και τις ευθύνες της κυβέρνησης».

Διαβάστε περισσότερα: Υπουργείο για εξαφάνιση Παππά: Ο ΣΥΡΙΖΑ μάς καλεί να παρανομήσουμε

«Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως το αστικό κράτος είναι αποτελεσματικό όταν αφορά σε συλλήψεις 14χρονων μαθητών, στην καταστολή εργατικών, λαϊκών και νεανικών κινητοποιήσεων και ταυτόχρονα "ανήμπορο", όταν πρέπει να συλλάβει έναν καταδικασμένο εγκληματία ναζιστή. Αποδεικνύεται, επίσης, ότι όλος ο μηχανισμός φακελώματος και παρακολούθησης -που στήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις- δεν αφορά γενικά και αόριστα την "επιβολή του νόμου", αλλά στρέφεται πρωτίστως ενάντια στον λαό και τους αγώνες του» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ