Skip to main content

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη για την επίθεση στον Ασπρόπουργο

Οι εργαζόμενοι, ο λαός χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τους θρέφουν, αναφέρει.

Σοβαρές ευθύνες στην κυβέρνηση καταλογίζει το ΚΚΕ για τη σφοδρή επίθεση σε βάρος μεταναστών εργατών με σιδερογροθιές στον Ασπρόπυργο.

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η θρασυδειλία και το μίσος των χρυσαυγιτών που στρέφεται κατά ταλαιπωρημένων ανθρώπων, εργατών - Ελλήνων και μεταναστών - την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες σε αφεντικά και μεγάλα συμφέροντα, οι οποίοι θέλουν εργάτες - σύγχρονους δούλους» αναφέρει και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη γι’ αυτήν την εξέλιξη. Όχι μόνο για την κωλυσιεργία της δίκης, αλλά και γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητοι σε περιοχές, όπως τον Ασπρόπυργο και στην ευρύτερη περιοχή. Πρέπει άμεσα να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τους εγκληματίες καθοδηγητές τους της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Οι εργαζόμενοι, ο λαός χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τους θρέφουν».