Skip to main content

Κλάντον: Να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στο Λαύριο

«Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα με παίκτες που παίζουν πολύ καλά στο ένας εναντίον ενός», δήλωσε ο σέντερ του ΠΑΟΚ

Τα συνεχόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, φέρνουν την ομάδα αντιμέτωπη με το Λαύριο, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Κιθ Κλάντον, που είχε κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου στον περσινό εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο, θυμάται το παιχνίδι του πρώτου γύρου, βάζει προτεραιότητες, αφήνοντας στην άκρη την Πάρτιζαν και θεωρεί, μιλώντας στο paokbc.gr, ότι η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο αυριανό παιχνίδι.

«Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα, με παίκτες που παίζουν πολύ καλά στο ένας εναντίον ενός, ψάχνουν τον αιφνιδιασμό, οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα κι αν το κάνουμε σωστά θα είμαστε καλά. Αυτός ο αγώνας νομίζω ότι είναι πολύ διαφορετικός από το παιχνίδι του πρώτου γύρου το οποίο κερδίσαμε στην έδρα τους. Έχουν αλλάξει αρκετά σαν ομάδα, έχουν κάνει πολλές προσθήκες, ειδικά στα γκαρντ. Μπορεί να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα, να θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και να τους αποδείξουμε στο γήπεδο ότι δεν μπορούν», λέει ο Αμερικανός σέντερ των ασπρόμαυρων, που ταλαιπωρείται από μία ίωση, αλλά επέστρεψε σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας και θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Αναφερόμενος στο πολύ γεμάτο δεκαήμερο που είχε η ομάδα με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, ο παίκτης τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι παίξαμε πολλά παιχνίδια και πριν από όλα θα ήθελα ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο γήπεδο στους αγώνες με τον Άρη και την Πάρτιζαν και μας βοήθησαν. Ειδικά στον αγώνα με τον Άρη θεωρώ ότι μας έδωσαν αυτό που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στη νίκη. Στον αγώνα με την Πάρτιζαν νομίζω ότι κάναμε αρκετά πράγματα σωστά στην άμυνα, αλλά στην επίθεση ήταν που δεν είχαμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές και ουσιαστικά αυτό μας στοίχισε το παιχνίδι. Στην Πάτρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που αποδείχθηκε ένας πολύ σκληρός αντίπαλος. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, ίσως και να πιστέψαμε ότι θα ήταν πιο εύκολο το παιχνίδι για μας, είχαμε και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Προερχόμενοι από ένα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος όπου χάσαμε, δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή από το να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Θα πρέπει να ασχοληθούμε με την Πάρτιζαν όταν θα έρθει η ώρα. Αυτή την στιγμή πρέπει να δούμε το Λαύριο και το πως θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».