Skip to main content

Κλάτενμπεργκ: Σωστές οι αποφάσεις των διαιτητών στα ματς του Άρη και του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τον Αρχιδιαιτητή σωστά δόθηκε στον αγώνα του Άρη στο Περιστέρι, ενώ καλώς δεν δόθηκε κόκκινη στον Σουάρεθ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα

Επτά φάσεις από την 11η αγωνιστική συμπεριέλαβε στο βίντεο ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επιβεβαιώνοντας ότι οι διαιτητές πήραν σε όλες τις περιπτώσεις τη σωστή απόφαση.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με τον Άρη και με τη δεύτερη κίτρινη στον Ρόουζ, ενώ έκρινε πως σωστά δεν δόθηκε το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης.

Ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη φάση στην οποία ακολούθησε η αποβολή του Καντουρί, την οποία έκρινε σωστή, όπως και την κίτρινη στον Σουάρεθ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε πως σωστή ήταν και η απόφαση του πέναλτι υπέρ του Βόλου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως και για το ότι ορθά ακυρώθηκε το γκολ της ομάδας της Μαγνησίας για φάουλ στον Σα.

Επίσης ο Άγγλος αρχιδιαιτητής υπογράμμισε πως σωστά βγήκε η κίτρινη κάρτα για θέατρο του Μπεντινέλι μέσα στην περιοχή στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ορθώς ακυρώθηκε και το γκολ του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για χέρι του Ντίας πριν την επίτευξη του τέρματος.

Να σημειωθεί πως ο Κλάτενμπεργκ δεν συμπεριέλαβε καμία φάση από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.