Skip to main content

KLEEMANN: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις στην Interift 2022

Εστιάζοντας σε ψηφιακές υπηρεσίες και εργαλεία, η KLEEMANN παρουσίασε στους επισκέπτες του περιπτέρου της, καινοτόμες λύσεις.

Στην INTERLIFT, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στις 26 με 29 Απριλίου στο Augsburg της Γερμανίας συμμετείχε η KLEEMANN, παρουσιάζοντας τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, που έχει αναπτύξει για την παγκόσμια αγορά.

Εστιάζοντας σε ψηφιακές υπηρεσίες και εργαλεία, η KLEEMANN παρουσίασε στους επισκέπτες του περιπτέρου της, καινοτόμες λύσεις:

• Το KLEEMANN Live, ένα σύστημα IoT που συλλέγει, μεταδίδει, αναλύει δεδομένα και παρέχει πληροφορίες για τους ανελκυστήρες KLEEMANN σε πραγματικό χρόνο. Ο συντηρητής μέσω του KLEEMANN LIVE συνδέεται με τον πίνακα του ανελκυστήρα, επιτρέποντας τη real time εξαγωγή δεδομένων και την απομακρυσμένη πρόσβαση στη λειτουργία του. Δηλαδή προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα της λειτουργίας και κατάστασης ενός ανελκυστήρα, παρέμβαση με ασφάλεια χωρίς φυσική παρουσία, βελτίωση της εμπειρίας χρήσης και μεγαλύτερη ασφάλεια για τους επιβάτες.

• Το KLEEMANN Portal, το καινοτόμο διαδικτυακό εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να δημιουργούν, να λαμβάνουν γρήγορα, και χωρίς κόπο, σχέδια και οικονομικές προσφορές και να παραγγέλνουν τον ανελκυστήρα τους ηλεκτρονικά.

• Virtual θαλάμους ανελκυστήρων και νέες επιλογές σε υλικά θαλάμων ανελκυστήρων μέσω εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας (AR), που επιτρέπει στον χρήστη να οπτικοποιήσει και να εντάξει τα υλικά μέσα στον δικό του χώρο.

Σημειώνεται ότι στο VFA Forum, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο της Interlift με σκοπό οι εκπρόσωποι του κλάδου να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τεχνογνωσία, ο κ. Ηλίας Ματζαρλής από το Electronics R&D Lab της KLEEMANN, παρουσίασε τη λειτουργία του KLEEMANN Live – του νέου συστήματος IoT της εταιρίας.