Skip to main content

Κλείνουν οι παρακαμπτήριοι σε Πλατύκαμπο και Τύρναβο

Στον επ’ αόριστον αποκλεισμό των δύο παρακαμπτηρίων της εθνικής οδού σε Τύρναβο και Πλατύκαμπο, προχωρούν σήμερα οι Λαρισαίοι αγρότες των δύο αντιστοίχων μπλόκων.
Στον επ’ αόριστον αποκλεισμό των δύο παρακαμπτηρίων της εθνικής οδού σε Τύρναβο και Πλατύκαμπο, προχωρούν σήμερα οι Λαρισαίοι αγρότες των δύο αντιστοίχων μπλόκων, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης απέναντι στα οικονομικά και θεσμικά τους αιτήματα.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθούν τρακτέρ δημιουργώντας μπλόκα και σε άλλους επαρχιακούς ή και αγροτικούς δρόμους που χρησιμοποιεί η τροχαία για τη διοχέτευση της κυκλοφορίας. Αργά χθες το βράδυ, σε μία θυελλώδη συνεδρίαση που έγινε στο μπλόκο του Τυρνάβου, αποφασίστηκε να γίνει το πλέον «σκληρό» βήμα, αφού το κλίμα δυσαρέσκειας ήταν διάχυτο μεταξύ όλων όσοι έδωσαν το παρόν στη συνέλευση.

«Μετά την άκαρπη συνάντηση της υπουργού ήρθαμε κι ενημερώσαμε τους συναδέλφους αγρότες των μπλόκων και ομόφωνα είπαμε κλιμάκωση του αγώνα. Αύριο μετά τις 12 κλείνουμε επ’ αόριστον» ήταν η λακωνική δήλωση του μέλους της συντονιστικής κ. Χρήστου Τσιτσιρίγκου. Σήμερα το απόγευμα, εξάλλου, κατά τη διάρκεια πανθεσσαλικής αγροτικής συνέλευσης των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας θα αποφασισθεί το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος κόμβος της εθνικής οδού, παραμένει αποκλεισμένος από τα τρακτέρ για 19η ημέρα.