Skip to main content

Κλειστές σήμερα οι υπηρεσίες στο δήμο Νέσσωνος

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα όλες οι δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Νέσσωνος, στο νομό Λάρισας, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο κλιμακώνει τις αντιδράσεις του για τον Καλλικράτη.
Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα όλες οι δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Νέσσωνος, στο νομό Λάρισας, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο κλιμακώνει τις αντιδράσεις του για την προωθούμενη διοικητική συνένωση του δήμου, βάσει του σχεδίου "Καλλικράτης".

Μάλιστα, αύριο θα πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση των κατοίκων στο Συκούριο προκειμένου να καταδειχθεί η μαζική αντίθεση του τοπικού πληθυσμού στην προωθούμενη συνένωση. Υπενθυμίζεται, ότι ο δήμος Νέσσωνος συνενώνεται με τους δήμους Γόννων, Μακρυχωρίου και Κάτω Ολύμπου καθώς και με την κοινότητα Αμπελακίων για τη δημιουργία του νέου δήμου Τεμπών, που θα έχει έδρα το Μακρυχώρι. Το δημοτικό συμβούλιο διεκδικεί ως έδρα για το νέο δήμο, το Συκούριο.

Όλα τα μέλη του δηλώνουν, μάλιστα, ότι δεν θα υπαναχωρήσουν των προγραμματιζόμενων κινητοποιήσεων, εάν δεν αλλάξει η έδρα του προωθούμενου νέου δήμου.