Skip to main content

Κλειστό και σήμερα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Μόνο τα υπερ-επείγοντα περιστατικά εξυπηρετούνται και σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς οι γιατροί διαμαρτύρονται για την περικοπή των εφημεριακών κονδυλίων.
Μόνο τα υπερ-επείγοντα περιστατικά εξυπηρετούνται και σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς οι γιατροί συνεχίζουν την αναστολή λειτουργίας του ιδρύματος διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή των εφημεριακών κονδυλίων, που επιβάλλει το υπουργείο Υγείας.

Η γενική συνέλευση των γιατρών αποφάσισε συνέχιση των κινητοποιήσεων χθες, αλλά σε ένδειξη καλής θέλησης υπογραμμίστηκε ότι οι γιατροί θα αναστείλουν τις κινητοποιήσεις που σχετίζονται με το εφημεριακό, μέχρι την 1η Ιουνίου, σε περίπτωση που εγγράφως το υπουργείο δεσμευτεί ότι θα ξεκινήσει διάλογος για το πρόγραμμα των εφημεριών. Από το πρωί, πάντως, μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους πολίτες που έσπευσαν να εξυπηρετηθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αφού δεν πραγματοποιούνται τακτικά χειρουργεία, ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστηριακές εξετάσεις.