Skip to main content

Κλίμα ανόδου στο τελευταίο εντός του Άρη στη Football League (video)

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-0 επί των «λιονταριών» στο τελευταίο εντός έδρας ματς για τη Football League στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης

Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Football League έδωσε σήμερα ο Άρης, ο οποίος μετά από 4 χρόνια επιστρέφει ξανά στην Α' κατηγορία.

Με μπλουζάκια «μέχρι τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση» οι φίλαθλοι των «κιτρίνων» έστειλαν το δικό τους μήνυμα επιστροφής στη Super League στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-0 επί του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Το σκορ για τους «κίτρινους» άνοιξε ο Πασσάς, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με σουτ από την μικρή περιοχή στο 57', ενώ το τελικό 2-0 έγραψε με κεφαλιά ο Παυλίδης στο 81', μετά από σέντρα-ασίστ του Τζανακάκη, σημειώνοντας την 14η εντός έδρας νίκης για τον Άρη (25η συνολικά).

Οι φίλαθλοι της ομάδας καταχειροκρότησαν τους παίκτες για την άνοδο στη Super League, ενώ την τιμητική του σήμερα είχε ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος βραβεύτηκε και αποθεώθηκε από τον σύλλογο και την κερκίδα.

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός αποχαιρετά την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από 10 χρόνια και 8 μήνες, με τον τεχνικό Δημήτρη Σπανό να του δίνει τη φανέλα του βασικού και το περιβραχιόνιο.

Την ερχόμενη Κυριακή (27/5) ο Άρης ρίχνει και επίσημα την αυλαία του στη Β' κατηγορία, αντιμετωπίζοντας σε εκτός έδρας παιχνίδι την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ(Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος(76’ Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Νέτο(58’ Πασάς), Πλατέλλας(58’ Παυλίδης), Μπαργκάν, Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Στοϊλας): Άντμαν, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής(67’ Κρητικός), Κάκκος(88’ Πέτρου), Πόζογλου(75’ Δούμτσιος), Ενομό