Skip to main content

Κλιμάκιο της UEFA επιθεώρησε το Καυτανζόγλειο ενόψει... ΠΑΟΚ

Η επιτροπή του σταδίου έχει υπογράψει παραχωρητήριο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να γίνουν από τον Δικέφαλο οι σχετικές προεργασίες.

Ελεγχος από κλιμάκιο στελεχών της UEFA έγινε στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο που πολύ πιθανώς θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ στην επόμενη αγωνιστική σεζόν για τις ευρωπαϊκές αλλά και για τις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Άνθρωποι της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βρέθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνουν τη δική τους αυτοψία στο γήπεδο: έλεγξαν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τους χώρους των αποδυτηρίων και αναμένεται να βγάλουν το δικό τους πόρισμα σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Μιλώντας στο sdna.gr, ο πρόεδρος της επιτροπής Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας: «Έχω πληροφορηθεί ότι ήρθαν χθες, Τετάρτη, γύρω στις 16:00 με 17:00 άνθρωποι της UEFA, προκειμένου να δουν το γήπεδο και να δώσουν αρχικά έγκριση και στη συνέχεια οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει. Η επιτροπή του σταδίου έχει υπογράψει παραχωρητήριο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να γίνουν από τον Δικέφαλο οι σχετικές προεργασίες».

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν ξεκαθαρίσει πως θα αναλάβουν το κόστος των εξόδων για το... λίφτινγκ του Καυτανζογλείου, προκειμένου το εν λόγω γήπεδο να τηρεί όλες της προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν τους αγώνες τόσο των ευρωπαϊκών όσο και των εγχώριων διοργανώσεων.