Skip to main content

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής

Το κλιμάκιο συμμετείχε νωρίς το πρωί σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Μουδανιών, παρουσία των αρμοδίων φορέων της κυβέρνησης.

Διευρυμένο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής με στόχο όπως αναφέρεται την συμπαράσταση στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και τη συμβολή, με κάθε μέσο, στην αποκατάσταση της ομαλότητας στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «διευρυμένο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τη βουλευτή Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα, τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη και Χρήστο Γιαννούλη, τον περιφερειακό σύμβουλο Λάζαρο Τόσκα και μέλη της Ν.Ε. Χαλκιδικής έσπευσε στις πληγείσες περιοχές, με στόχο την συμπαράσταση στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και τη συμβολή, με κάθε μέσο, στην αποκατάσταση της ομαλότητας στην περιοχή.

Το κλιμάκιο συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Μουδανιών, παρουσία των αρμοδίων φορέων της κυβέρνησης, της κεντρικής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, στα πλαίσια του επιχειρησιακού συντονισμού όλων των υπηρεσιών και την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πολιτών. Όπως σημειώθηκε από τα μέλη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, η άμεση προτεραιότητα όλων οφείλει να είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων και η αποκατάσταση όλων των ζημιών, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίστηκε στη συνέχεια σε δύο ομάδες, με την πρώτη να κατευθύνεται στη Σιθωνία για την αυτοψία των καταστροφών στα σημεία που επλήγησαν εκεί και τη δεύτερη στην περιοχή της Καλλικράτεια, η οποία επίσης δοκιμάστηκε έντονα».