Τρίτη 4 Αυγούστου 2020
x

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΛΕΩΦ.ΣΤΡΑΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφ. Στρατού, από τη συμβολή της με την οδό Καυταντζόγλου έως τη συμβολή της με την Αγίας Τριάδας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 5 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Στρατού, που θα έχει ως αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστό σημαντικό τμήμα αυτής.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφόρου Στρατού, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Τριάδος, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Στρατού από τη συμβολή της με την οδό Καυταντζόγλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος.
  • Επισημαίνεται ότι τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της Λεωφόρου Στρατού με κατεύθυνση προς Ανατολικά θα εκτρέπονται μέσω των οδών Καυταντζόγλου και Ν. Ζέρβα ενώ αυτά που κινούνται με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται στην συμβολή της οδού Αλ. Παπαναστασίου με τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή. Τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται προς τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή μέσω της οδού Κατσιμίδη. Τα λοιπά οχήματα θα κινούνται μέσω των οδών Καυταντζόγλου, Αγίας Τριάδος, Ι. Χρυσοστόμου, Θ. Χαρίση, Περδίκα και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες θα εκτελεστούν την μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας σύμφωνα με σχετική απόφαση που έχει εκδοθεί από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Αλλάζουν δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω των αυριανών ασφαλτοστρώσεων στη Στρατού ανακοίνωσε ο ΟΑΣΘ.

Αναλυτικά:

⦁    Οι γραμμές Νο 10, 11, 31 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ.  Στρατού – Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα –Καυταντζόγλου - Κ. Καραμανλή.

⦁    Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Εγνατία – Κ. Καραμανλή – Μ. Μπότσαρη – Δελφών.

⦁    Οι γραμμές Νο 33 και 39 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ.  Στρατού – Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα – Καυταντζόγλου - Κ. Καραμανλή - Μ. Μπότσαρη – Δελφών.

⦁    Οι γραμμές Νο 10, 11, 58 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Αλ. Παπαναστασίου – Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού.

⦁    Η γραμμή Νο 31 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού.

⦁    Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή:Σόλωνος – Μ. Μπότσαρη – Κ. Καραμανλή - Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ