Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ Η ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΕΡΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΟ

Από την ερχόμενη Πέμπτη κλείνει η οδός Βενιζέλου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

Στη διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Βενιζέλου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία προχωρά η Τροχαία λόγω των εργασιών στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Εγνατία και με την ολοκλήρωσή τους θα δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα από τη Χαλκέων μέχρι τη Βενιζέλου και η Βενιζέλου άνωθεν της Εγνατίας (δείτε εδώ).

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για τέσσερις μήνες αρχής γενομένης από την Πέμπτη.

1.    Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού, Αγίας Σοφίας και Ίωνος Δραγούμη. Επιπροσθέτως η κυκλοφορία στο ανωτέρω αποκλεισμένο τμήμα καθώς επίσης και στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν σε αυτό, θα διεξάγεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και για τις κινήσεις των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

2.    Επανέρχεται στην κυκλοφορία η άνοδος της οδού Ελ.Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Εγνατία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ