Skip to main content

Συναγερμός στη Σκύδρα: Εστία κορωνοϊού σε κονσερβοποιία με 114 κρούσματα

Αναστέλλεται η λειτουργία της εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών του εργοστασίου κομπόστας.

Αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε κονσερβοποιία στο Μαυροβούνι Σκύδρας στην Πέλλα λόγω επιβεβαίωσης 114 κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, «λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας Νομού Πέλλας, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, και κάθε είδους χώρων κύριων και βοηθητικών, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».

Η αναστολή λειτουργίας ισχύει για 10 ημέρες από σήμερα 2 Οκτωβρίου στις 12.00 έως τις 11 Οκτωβρίου και ώρα 12.00.