Skip to main content

Κλείνει τμήμα της Εγνατίας λόγω μεταφόρας ανεμογεννητριών από τη Θεσσαλονίκη

Κλείνει οδικό τμήμα της Εγνατίας οδού λόγω μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε περιοχή του δήμου Βοϊου Κοζάνης.

Τον περιοδικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα της Εγνατίας οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, με κατεύθυνση προς την Ηγουμενίτσα, λόγω της μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε περιοχή του δήμου Βοϊου Κοζάνης, γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η Εγνατία Οδός ΑΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις ημερομηνίες 14/10,16/10, 19/10, 21/10 και 23/10, από τις 7.30 το πρωί και για δυόμιση ώρες( μέχρι τις 10 πμ), τα οχήματα που θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας με προορισμό προς Κοζάνη, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα, θα κινούνται διαμέσου της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας. Στη συνέχεια θα ακολουθούν το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο Βέροιας - Έδεσσας - Πτολεμαΐδας και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

Όπως εξηγεί η εταιρεία στη σημερινή της ανακοίνωση, π αποκλεισμός του τμήματος Α/Κ Βέροιας - Α/Κ Πολυμύλου “ είναι απαραίτητος για τη διέλευση συρμών υπερμεγέθων φορτηγών μεταφοράς ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννητριών)”.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εγνατία Οδός ΑΕ ζητά την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και τους συστήνει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας. Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 1077.