Skip to main content

Κλείνουν οι εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ λόγω κορωνοϊού - Νέες απολυμάνσεις

Η ΧΑΝΘ ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας δράσεων, προγραμμάτων και εκδηλώσεων στο πλαίσιο πρόληψης από τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την αναστολή της λειτουργίας όλων των δράσεων και προγραμμάτων και όλων των εκδηλώσεων μέχρι και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ανακοινώνει η ΧΑΝΘ στο πλαίσιο των αποφάσεων των αρμόδιων υπουργείων για την πρόληψη από τον κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, τα γήπεδα, το αθλητικό κέντρο «ΧΑΝΘ - ΗΡΩΝ - ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ», η κλειστή πισίνα, το κλειστό γυμναστήριο «ΤΑΚΗΣ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΣ», οι αίθουσες εκγύμνασης, χορού, μπαλέτου, σεμιναρίων, εργαστηρίων και όλων των προγραμμάτων, το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός και το Θέατρο «ΜΙΚΡΗ ΑΥΛΑΙΑ», θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 27 Μαρτίου του 2020.

Όλες οι παραπάνω εγκαταστάσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα απολυμανθούν αυτό το Σαββατοκύριακο για 4η φορά.

«Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρακολουθούμε συστηματικά τη διαμορφούμενη κατάσταση, συνιστούμε στα παιδιά και τους γονείς τους, τα μέλη μας, τους αθλητές μας και σε όλους τους συμμετέχοντες στα προγράμματά μας και τις οικογένειές τους να ακολουθούν σχολαστικά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και τη συνεύρεσή τους με άλλα άτομα, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μας στην ανάσχεση της διάδοσης του ιού» επισημαίνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Η Γραμματεία και οι Υπηρεσίες της Χ.Α.Ν.Θ. θα συνεχίσουν να λειτουργούν  για να εξυπηρετούν το κοινό και τα Μέλη μας για όλα τα θέματα της Αδελφότητας που βρίσκονται σε εξέλιξη είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία. Η Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεδριάζει τακτικά με τηλεδιάσκεψη, όπως και το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Επιτροπές Εθελοντών, τα δε πρακτικά θα υπογράφονται δια περιφοράς.

»Παρακολουθούμε καθημερινά την εξέλιξη της κατάστασης, ενημερώνουμε διαρκώς την ιστοσελίδα μας (www.ymca.gr) και θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για τα προγράμματά μας ανάλογα με τις εξελίξεις στις 24/03/2020, 27/03/2020 και 31/03/2020.

»Ας κάνουμε προσωρινά υπομονή αναφορικά με την αναστολή των δράσεων και των προγραμμάτων της Αδελφότητας, για να διασφαλίσουμε ότι η Χ.Α.Ν.Θ. συνεχίζει να είναι ένα ασφαλές μέρος για ΟΛΟΥΣ!

ΣΥΝΕΣΗ – ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ και ΚΑΛH ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!».