Skip to main content

Κλείνουν ξανά δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των γυρισμάτων του «The Bricklayer»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των γυρισμάτων του χολιγουντιανού κατασκοπευτικού θρίλερ.

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer».

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

i) Από 06.00 ώρα της Τρίτης 12 Απριλίου έως 06.00 ώρα της Πέμπτης 14 Απριλίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

- Οδός Μητσαίων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγνώστου Στρατιώτου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμύντα.

- Οδός Αμύντα, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ολύμπου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φιλίππου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Ολύμπου, Φιλίππου, Πλάτωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

ii) Από 06.00 ώρα της Τρίτης 12 Απριλίου έως ώρα 06.00 ώρα της Πέμπτης 14 Απριλίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

- Οδός Μητσαίων (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγνώστου Στρατιώτου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμύντα.

- Οδός Αμύντα (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ολύμπου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φιλίππου.

- Οδός Φιλίππου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μακεδονικής Αμύνης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγνώστου Στρατιώτου (αριστερό μέρος οδοστρώματος ως προς την κίνηση των οχημάτων).

iii) Από 05.00 ώρα της Τετάρτης 06 Απριλίου έως 20.30 ώρα της ιδίας ημέρας, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της οδού Τσιμισκή (λεωφορειολωρίδα), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αριστοτέλους έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κομνηνών.

iv) Από 20.30 ώρα της Τετάρτης 06 Απριλίου έως 17.00 ώρα της Παρασκευής 08 Απριλίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καρόλου Ντηλ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κομνηνών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της οδού Τσιμισκή.

v) Από 08.00 ώρα της Παρασκευής 08 Απριλίου έως 10.00 ώρα της ιδίας ημέρας, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης για ταξί (ΠΙΑΤΣΑ) επί της οδού Μητροπόλεως, (αριστερό μέρος ως προς την κίνηση των οχημάτων) στο ύψος της οδού Αριστοτέλους και σε μέγιστο μήκος περίπου 15 μέτρων (πλευρά ξενοδοχείου ELECTRA PALACE).

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι ισχύει η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή.