Skip to main content

Κληρώνει για ΠΑΟΚ στο Champions League και για Άρη, ΟΦΗ στο Europa

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου είναι γνωστοί και πρόκειται για τη Μπενφίκα, τη Ντιναμό Κιέβου και τη Γάνδη - Μαθαίνουν αντιπάλους Άρης και ΟΦΗ

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον έχουν οι σημερινές κληρώσεις για τα προκριματικά του Champions League και του Europa League, καθώς σε αυτές συμμετέχουν τρεις ελληνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, στη 1 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, έπειτα από την πρόκριση που πανηγύρισε σε βάρος της Μπεσίκτας.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου είναι γνωστοί και πρόκειται για τη Μπενφίκα, τη Ντιναμό Κιέβου και τη Γάνδη.

Οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να δώσουν ένα παιχνίδι για να περάσουν στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, εάν καταφέρει και περάσει στην επόμενη φάση, θα μπει ως ισχυρός στην κλήρωση για τα πλέι οφ, η οποία όμως θα έχει διπλούς αγώνες.

Το τι συμφέρει την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα φανεί αύριο, καθώς είναι προγραμματισμένη η κλήρωση-ορισμός για τα ματς πριν από τα «αστέρια» του Champions League.

Τα γκρουπ δυναμικότητας:

Ισχυροί

    Μπενφίκα 70.000
    Ντιναμό Κιέβου 55.000
    Γάνδη 39.500

Ανίσχυροι

    Βικτόρια Πλζεν ή Αλκμάαρ
    Ραπίντ Βιέννης ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
    ΠΑΟΚ

Το μονό ματς για τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί είτε στις 15 είτε στις 16 Σεπτεμβρίου. Εάν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, περάσει, τότε τα διπλά ματς είναι προγραμματισμένα για 22/23 Σεπτεμβρίου και οι ρεβάνς 29/30 του μήνα.

Μαθαίνουν αντιπάλους Άρης και ΟΦΗ

Μια ώρα αργότερα, το μεσημέρι (14:00) της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League, με Άρη και ΟΦΗ επίσης να μαθαίνουν τις ομάδες που θα βρουν απέναντί τους, με τα πράγματα να είναι ζόρικα.

Για τους «κίτρινους» αυτές είναι η πανίσχυρη Τότεναμ (Αγγλία), η Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) και η Κόλος Κοβαλίνκα (Ουκρανία). Αντίστοιχα, για τους Κρητικούς  μια εκ των Γρανάδα (Ισπανία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρου) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Οι αναμετρήσεις  θα διεξαχθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, θα είναι μονές, δηλαδή δεν θα υπάρχει επαναληπτικός και οι ελληνικές ομάδες θα επιθυμούσαν να γίνουν στην έδρα τους, παρά το γεγονός πως δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.