Παρασκευή 7 Μαΐου 2021
x

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην κλήρωση θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, που θα έχουν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού και θα είναι, φυσικά, αρνητικοί

Σήμερα το μεσημέρι, στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για την ημιτελική φάση, στην οποία βρίσκονται ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην κλήρωση θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, που θα έχουν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού και θα είναι, φυσικά, αρνητικοί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming απο την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ