Skip to main content

Κλήρωση - ευκαιρία για ΠΑΟΚ: Με Μίντιλαντ για τους «16» του Conference League

Με την ομάδα από τη Δανία θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Europa Conference League - Στην Τούμπα ο επαναληπτικός, πότε θα γίνουν τα παιχνίδια

Με την Μίντιλαντ από τη Δανία θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα στη Νιόν, που έγινε στον απόηχο της γκάφας της UEFA με την κλήρωση του Champions League, η οποία θα επαναληφθεί στις 16:00.

Το πρώτο ματς θα γίνει στη Δανία στις 17 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στην Τούμπα στις 24 Φεβρουαρίου.


Η κλήρωση φαίνεται να αποτελεί πρόκληση πρόκρισης για τον Δικέφαλο, εάν βεβαίως αυτός βελτιώσει την εικόνα του και κυρίως ενισχυθεί στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Η Μίντιλαντ δεν είναι βέβαια εύκολη ομάδα, είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Δανίας, πάνω από την Κοπεγχάγη που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων, αλλά, με δεδομένο άλλες ομάδες που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει (Λέστερ, Αϊνχόβεν, Μαρσέιγ), κρίνεται ως βατή, υπό την προϋπόθεση ότι ο ΠΑΟΚ τους επόμενους μήνες θα θυμηθεί τον καλό εαυτό του.

Τα ζευγάρια της κλήρωσης:

Μαρσέιγ - Καραμπάγκ
Αϊντχόφεν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Φενέρμπαχτσε - Σλάβια Πράγας
Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ
Λέστερ - Ράντερς
Σέλτικ - Μπόντο Γκλιμτ
Σπάρτα Πράγας - Παρτιζάν
Ραπίντ Βιέννης - Τότεναμ/Φίτεσε


Και στα play off του Europa Conference League , οι αγώνες είναι διπλοί, ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα.

Η κλήρωση των «16» θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στη Νιόν. Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 10 Μαρτίου και στις 17 οι ρεβάνς.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαΐου στη «National Arena» των Τιράνων.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στα play offs του Europa League, όπου για πρώτη φορά θα υπάρξει νοκ άουτ γύρος.