Skip to main content

Κλειστά για δεύτερη μέρα σχολεία της Θεσσαλονίκης λόγω παγετού

Δεν θα λειτουργήσουν και σήμερα, Τετάρτη, οι σχολικές μονάδες στους δήμους Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά, Χαλκηδόνας, Θερμαϊκού.

Κλειστά παραμένουν για δεύτερη μέρα σχολεία όλων των βαθμίδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ορισμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω του ισχυρού παγετού.  

Δεν θα λειτουργήσουν και σήμερα οι σχολικές μονάδες στους δήμους Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά, Χαλκηδόνας, Θερμαϊκού.  

Στον δήμο Βόλβης και Λαγκαδά κλειστοί θα είναι και οι παιδικοί σταθμοί, ενώ στους δήμους Χαλκηδόνας και Θερμαϊκού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, πλην του Λυκείου Πανοράματος, του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων και των σχολείων στη δημοτική ενότητα Χορτιάτη.

Στον δήμο Νεάπολης - Συκεών κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες πλην των σχολείων στα Πεύκα.

Στον δήμο Θέρμης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Περιστεράς, του Κ.Σχολαρίου, της Καρδίας, του Πλαγιαρίου και του Τριλόφου με απόφαση δημάρχου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, εκτός από το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου που θα παραμείνει κλειστό.

Στην Καλαμαριά, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, τα οποία χθες δεν λειτούργησαν, θα ανοίξουν κανονικά σήμερα, όπως επίσης και οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στον δήμο Δέλτα.