Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού η αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Λαγκαδά θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου για ευπαθείς ομάδες

Με απόφαση του δημάρχου Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Λαγκαδά, το Σχολείο Ειδικής Αγωγής στο Λοφίσκο, όπως και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστοί τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού η αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Λαγκαδά θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου προκειμένου να φιλοξενηθούν ευπαθείς πολίτες και άστεγοι που έχουν ανάγκη προστασίας και ζεστασιάς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. Κωνσταντίνο Μπίκα στον τηλεφωνικό αριθμό 6945 765347.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Covid-19.

Την ίδια ώρα, άμεσα και αποτελεσματικά αντιμετωπίστηκε το κύμα κακοκαιρίας και οι πυκνές χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν και στην περιοχή του Δήμου Λαγκαδά. Από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία του δήμου σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας φρόντισαν να παραμείνουν ανοικτοί οι δρόμοι και να μη σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Δήμου που κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες το οδικό δίκτυο της περιοχής ανοικτό και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η κακοκαιρία έχει υποχωρήσει σήμερα στον δήμο, ωστόσο παραμένει μεγάλος ο κίνδυνος λόγω του παγετού. Συνίσταται στους οδηγούς των αυτοκινήτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους καθώς είναι αυξημένος ο κίνδυνος για πρόκληση ατυχήματος.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ