Skip to main content

Κλειστά παραμένουν για τρίτη μέρα σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω γρίπης

Σχολεία στους δήμους Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Θερμαϊκού δεν θα λειτουργήσουν σήμερα λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών που απουσιάζουν

Κλειστά θα μείνουν και σήμερα σχολεία σε δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω του μεγάλου αριθμού μαθητών που απουσιάζουν εξαιτίας των ιώσεων και της γρίπης.

Συγκεκριμένα, έξι σχολεία εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Ωραιοκάστρου δεν θα λειτουργήσουν. Με σχετικές αποφάσεις του δημάρχου Παντελή Τσακίρη κλειστά θα είναι το 1ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου, στο Δημοτικό Σχολείο Λητής και στο Νηπιαγωγείο Δρυμού.

Κλειστά, εξάλλου, θα μείνουν και σήμερα το 4ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, το 1ο Νηπιαγωγείο Λητής και το 2ο Νηπιαγωγείο Λητής, όπου δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα ούτε χθες. Υπενθυμίζεται ότι στα σχολεία αυτά πρόκειται να διενεργηθούν απολυμάνσεις.

Στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης κλειστά κλειστά θα είναι και σήμερα, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, καθώς και το 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων.

Κλειστά θα είναι σήμερα αλλά και τη Δευτέρα 3/2/2020, τα δημοτικά αλλά και τα νηπιαγωγεία του δήμου Θερμαϊκού, λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής στη σχετική απόφαση, οι μέρες που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία απαιτούνται προκειμένου να ανακοπεί ο ρυθμός εξάπλωσης των ιώσεων.