Skip to main content

Κλειστά σχολεία στην Αττική την Πέμπτη λόγω του χιονιά - Σε ποιες περιοχές

Η σύσκεψη γίνεται αυτή την ώρα στην Περιφέρεια, υπό τον Γιώργο Πατούλη, μαζί με δημάρχους της Αττικής για να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Σύσκεψη για τα σχολεία και το αν θα λειτουργήσουν αύριο λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» και του χιονιά κάνει αυτή την ώρα ο Γιώργος Πατούλης.

Η σύσκεψη γίνεται αυτή την ώρα στην Περιφέρεια, υπό τον Γιώργο Πατούλη, μαζί με δημάρχους της Αττικής για να αξιολογήσουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, κλειστά θα παραμείνουν αύριο σχολεία σε περιοχές της βόρειας, ανατολικής και της δυτικής Αττικής που πλήττεται και θα πληγεί περισσότερο από την κακοκαιρία «Φίλιππος».

Αυτή ήταν και η σύσταση της σύσκεψης που έγινε στην Πολιτική Προστασία. Οι συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες θα παραμείνουν αύριο κλειστά τα σχολεία, αναμένεται να ανακοινωθούν από την Περιφέρεια Αττικής και τους οικείους δήμους.

Σε ποιες περιοχές ανακοινώθηκε ήδη ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά

Πριν από λίγη ώρα, ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Παλλήνης, λέγοντας ότι θα είναι κλειστά τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου, στην περιοχή.

Κλειστά θα παραμείνουν, πέραν της Αττικής, τα σχολεία και στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια, και σε όλη την Κοζάνη.

Στην Εύβοια θα κλείσουν νηπιαγωγεία και σχολεία αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή στην περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, ενώ στην Κοζάνη θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία από τους βρεφονηπιακούς έως τα Λύκεια, καθώς και τα ΕΠΑΛ, τα νυχτερινά και τα σχολεία ειδικής αγωγής.