Skip to main content

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη με απόφαση Πατουλίδου

Η διακοπή των μαθημάτων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζεται, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης

Δεν θα χτυπήσει το κουδούνι και σήμερα στα σχολεία στους δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και των ιδιαιτέρως χαμηλών θερμοκρασιών, που θα επικρατήσουν σε όλη την Μητροπολιτική Ενότητα.

Η διακοπή των μαθημάτων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζεται, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου.

Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία της κ. Πατουλίδου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανανιάδη και με δημάρχους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, στους δήμους Βόλβης. Δέλτα και Αμπελοκήπων - Μενεμένης δεν θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ενώ στον δήμο Λαγκαδά κλειστές θα παραμείνουν οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι παιδικοί σταθμοί.

Στον δήμο Θερμαϊκού, δεν θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), που θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τα σχολεία. Ανοικτοί, ωστόσο, θα παραμείνουν όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Στον δήμο Θεσσαλονίκης, στον Δήμο Νεάπολης Συκεών, στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, στον δήμο Θέρμης θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.