Skip to main content

Κλειστά τα σχολεία στον δήμο Νάουσας λόγω χιονιού και παγετού

Έπειτα από απόφαση του δημάρχου δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Νάουσα.

Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί, καθώς και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νάουσας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, έπειτα από απόφαση του δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα.

Παράλληλα ο δήμος Νάουσας λόγω της χιονόπτωσης τόσο στην πόλη όσο και στα ορεινά του δήμου κάνει έκκληση μέσω ανακοίνωσης στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, όπως και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημότες μπορούν να προμηθεύονται αλάτι από το κτήριο της «Βέτλανς» και από το δημαρχείο, καθώς και να απευθύνονται όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο 23323 50300.

«Οι υπηρεσίες και τα μηχανήματα του Δήμου, σε συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές, επιχειρούν από τα ξημερώματα της Τρίτης σε σημεία που εντοπίζονται προβλήματα τόσο σε ορεινές Κοινότητες όσο και στη Νάουσα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Νάουσας.