Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
x

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες έως την Κυριακή να μη βγάζουν στους δρόμους και στους κάδους ογκώδη ή απορρίμματα.

Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, μετά από αποφαση των δημάρχων των τριών νησιών, λόγω έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ο Δήμος Ζακύνθου καλεί τους πολίτες να μην βγάζουν σκουπίδια στους δρόμους, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην Ζάκυνθο, σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος του νησιού, ο οποίος ανακοίνωσε ότι «λόγω της συνεχιζόμενης διάρκειας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της περιορισμένης -για τους γνωστούς λόγους- αποκομιδής των απορριμμάτων, τίθεται σε επιφυλακή όλο το προσωπικό του Δήμου έως και την Κυριακή, 19/11/2017».

Όπως αναφέρει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή όλα τα επίμαχα 24ωρα, ενώ καλεί τους πολίτες, έως την Κυριακή 19/11/2017 να μη βγάζουν στους δρόμους και στους κάδους ογκώδη ή απορρίμματα, «δεδομένου ότι έχουμε και την εμπειρία των πλημμυρικών φαινομένων του προηγούμενου χειμώνα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ