Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέχρι και δύο μήνες με μισές λωρίδες κυκλοφορίας η Εθνικής Αντιστάσεως

Κλειστεί έως και δύο μήνες θα παραμείνει η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά, μετά την καθίζηση που υπέστη ο οδόστρωμα το πρωί της Παρασκευής.

Κλειστή από αρκετές εβδομάδες έως και δύο μήνες θα παραμείνει η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μετά την καθίζηση που υπέστη ο οδόστρωμα το πρωί της Παρασκευής.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, το απόγευμα θα υπάρχει ενημέρωση όσον αφορά στις εργασίες που θα χρειαστεί να γίνουν για την αποκατάσταση του οδοστρώματος. «Βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο σημείο οπού συνέβη το περιστατικό με τους υπεύθυνους της ΕΥΑΘ και του ΟΑΣΘ και μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για πόσο γρήγορα θα γίνουν οι εργασίες, καθώς είναι αντίξοες οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν».

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Σε αγωγό της ΕΥΑΘ από το... 1999 οφείλεται η τρύπα στην Εθνικής Αντιστάσεως

Όσον αφορά τα δρομολόγια των λεωφορείων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Γιώργο Σκόδρα, γίνεται ήδη παράκαμψη των δρομολογίων και για όσο χρονικό διάστημα θα εκτελούνται τα έργα τα λεωφορεία θα κινούνται μέσω εναλλακτικών διαδρομών, τις οποίες χαρτογραφούν οι άνθρωποι του Οργανισμού ώστε να είναι οι καλύτερες δυνατές για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η κίνηση των οχημάτων πλέον διεξάγεται από εναλλακτική διαδρομή, καθώς η κυκλοφορία εκτρέπεται από το ύψος του Φοίνικα μέσω της Περιφερειακής Οδού και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών.