Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΠΑΦΗ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων ασφαλτοστρώσεων σήμερα και αύριο στην Παπάφη. Δείτε αναλυτικά που θα διακοπεί η κυκλοφορία.

Έκτακτες εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο σε τμήματα της οδού Παπάφη στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που οδηγεί την τροχαία να προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναλυτικά:

Σήμερα 18/5:

1.Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στο τμήμα της οδού Παπάφη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κλεάνθους μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Μ.Μπότσαρη.

2.Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Κλεάνθους, Μ. Μπότσαρη και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Αύριο 19/5:

1.Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στο τμήμα της οδού Παπάφη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μ.Μπότσαρη μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη.

2.Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μ. Μπότσαρη, Κανάρη και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στα παραπάνω  οδικά τμήματα θα διεξάγεται με την βοήθεια σημαιοφόρων ΜΟΝΟ για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Από την τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ