Skip to main content

Κορωνοϊός: Πέντε κρούσματα σε υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Εργαζόμενη στο ΚΕΠ Ελευθερίου-Κορδελιού βρέθηκε θετική στον ιό, ανεβάζοντας των αριθμό των κρουσμάτων σε δημοτικές υπηρεσίες σε πέντε.

Πέντε είναι συνολικά τα κρούσματα κορωνοϊού σε δύο δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Πρόκειται για το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου και το ΚΕΠ Ελευθερίου-Κορδελιού, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να διενεργηθούν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Ειδικότερα, σε σημερινή ανακοίνωση του δήμου σημειώνεται ότι αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας η λειτουργία του ΚΕΠ Ελευθερίου Κορδελιού, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενη.

Κλειστό θα μείνει μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα τεστ και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, στο οποίο είχε σημάνει συναγερμός όταν ασθενής έσπασε την καραντίνα και επισκέφτηκε την υπηρεσία.

Δείτε - Κορωνοϊός: Πήγε με σύμπτωμα στην κοινωνική υπηρεσία του Ευόσμου - Το χρονικό

Όπως σημειώνει στη Voria.gr ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, τόσο η εργαζόμενη στο ΚΕΠ όσο και οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής που νόσησαν έχουν ελαφρά συμπτώματα και είναι καλά στην υγεία τους.

«Τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες αρχές, και για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των συναλλασσόμενων πολιτών, με μέριμνα του Δήμου διενεργήθηκαν σήμερα διαγνωστικά τεστ στους υπαλλήλους του ΚΕΠ, καθώς και απολύμανση του χώρου στο οποίο στεγάζεται η υπηρεσία. Σε αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι εργαζόμενοι, το ΚΕΠ Ελευθερίου Κορδελιού θα παραμείνει κλειστό και αύριο, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι εργαζόμενοι, το ΚΕΠ Ελευθερίου Κορδελιού θα παραμείνει κλειστό και αύριο, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.