Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ

Σύμφωνα με την τροχαία οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 07.00 το πρωί έως τις 07.00 το απόγευμα-Ποια σημεία του δρόμου θα μείνουν κλειστά

Αποκλεισμένο για 12 ώρες θα είναι σήμερα τμήμα της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω έργων κατασκευής νέου αγωγού ύδρευσης από την ΕΥΑΘ.

Σύμφωνα με την τροχαία οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 07.00 το πρωί έως τις 07.00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών:

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου.

- Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων με προσωρινή αντιδρόμηση μέρους του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς Δυτικά.

- Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ