Skip to main content

Κλείνει και πάλι ο Πύργος Τριγωνίου λόγω έλλειψης φυλάκων

Και η πρόσβαση στο Πληροφοριακό Κέντρο του Γαλεριανού συγκροτήματος θα είναι δυνατή «μόνο μετά από συνεννόηση με το φυλακτικό προσωπικό»

Κλειστός θα είναι για το κοινό από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ο εμβληματικός Πύργος της Αλύσεως (ή αλλιώς Πύργος Τριγωνίου) στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος, σύμφωνα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, είναι η έλλειψη φυλακτικού προσωπικού, ενώ και η πρόσβαση στο Πληροφοριακό Κέντρο του Γαλεριανού συγκροτήματος θα είναι δυνατή «μόνο μετά από συνεννόηση με το φυλακτικό προσωπικό».

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα 01-10-2018 λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού ο Πύργος της Αλύσεως θα είναι κλειστός για το κοινό, ενώ η επίσκεψή σας στο Πληροφοριακό Κέντρο του Γαλεριανού συγκροτήματος θα είναι δυνατή μόνο μετά από συνεννόηση με το φυλακτικό προσωπικό του αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου του Γαλέριου (τηλ. 2310269622, 2310221266)», αναφέρει χαρακτηριστικά η Εφορεία σε ανακοίνωσή της.

Καταλήγοντας, η Εφορεία διαβεβαιώνει ότι «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια», ώστε οι συγκεκριμένοι χώροι να είναι σε πλήρη λειτουργία το συντομότερο δυνατό.